Читај ми!

Звезда: Тражићемо од ФСС изборе на свим нивоима

Црвена звезда тотално доминира српским фудбалом и не обраћамо пажњу против кога играмо. Ако неко треба да се забрине над речима председника Александра Вучића то сигурно није наш клуб, поручили су из редова српског шампиона.

На питање да прокоментаришу најаву председника Вучића да ће сви који раде противзаконито у српском фудбалу бити ухапшени из Црвене звезде су саопштили га ће у септембру захтевати изборе у фудбалској Србији на свим нивоима.

"Побеђујемо свакога и рушимо све рекорде, играмо часно и поштено, допадљиво за око, наши навијачи су у ефорији, поносни су на своју Црвену звезду, најбољу у овом веку. А да ситуација није добра, то се види голим оком. Али то је питање за ФСС, и зато ће Црвена звезда од септембра захтевати изборе у фудбалској Србији на свим нивоима.", речено је Тањугу из Звезде.

"Као највећи клуб на овим просторима, клуб који је симбол Србије, клуб који је друштвено одговоран, имамо обавезу да преузмемо одговорност за све што се дешава у српском спорту. Апсолутно подржавамо прочишћавање свега нерегуларног у српском фудбалу и истрајћемо на том путу", поручују из Звезде.

„Ту мафијашку банду из фудбала, царине, свега, која пушта да вам се сви смеју пеналима који се свирају, цела Европа, свет - све ћемо да их похапсимо", рекао је Вучић за ТВ Пинк.

"И не занима ме ко им од државних функционера помаже по том питању".

Он је рекао и да је слично обећање дао за Беливукову групу, иако га, каже, многи нису озбиљно разумели, када је то рекао у јавности.

"То је моје ново обећање, а народ нека види да ли сам говорио истину. Нека људи погледају како ће да изгледа следеће првенство и да ли ће да се игра "три за три", а да у последњих седам кола неки тимови личе на Манчестер сити или Пари сен Жермен...", рекао је Вучић, додајући да је "много тужан" због тога како нам изгледа завршетак фудбалског првенства.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво