Читај ми!

Станковић: Нема опуштања, против Рада као да је финале

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице 35. кола Суперлиге против Рада, изјавио је да очекује пад концентрације код његових изабраника, али да ће се покушати да им усади прави приступ, као да се ради о финалу.

"Играчи морају на прави начин да приступе обавезама, због њих самих, да не би дошли у ризик од могућих повреда, јер пад концентрације обично води таквим ситуацијама. Моја обавеза је да држимо концентрацију до последњег дана тренинга, последње утакмице и да будемо прави. Не желим опуштање, није то у нашем менталитету, на томе смо радили већ више од годину дана, да на свакој утакмици будемо они прави и приступимо као да се ради о финалу, тако ће бити и сада", истакао је Станковић за клупску ТВ.

Осврнуо се Станковић и на претходни меч који су његови изабраници одиграли против Рада у Купу Србије.

"Битно је да смо победили и прошли у наредну фазу такмичења Купа Србије, волео бих да се понови тај резултат и да узмемо три бода. Куп смо играли два дана после првенствене утакмице, имали доста промена у екипи, успели смо да преокренемо, показали јак карактер и Звезда је била чврста екипа на терену, то очекујем и сутра."

Станковић је прокоментарисао и чињеницу да је његов бивши клуб Интер освојио скудето, први после чувене "Триплете" 2010. у којој је и он учествовао.

"Причао сам и у Интеру после наше утакмице са Миланом да једина екипа која може да освоји титулу је Интер, они су то показали и доказали. Мислим да им је доста помогло то што су имали утакмице само у првенству без Европе, спремали су утакмице из недеље у недељу и имали јаку и спремну екипу. Мислим да је то донело велику предност, а и сам тренер, клуб и играчи су направили разлику и честитам им овом приликом. Активирала се та наша "Њхатс Апп" група, честитали смо, подсетили се старих дана и Интер се вратио на место где је заслужио да буде", поручио је Станковић.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво