Читај ми!

Рома на Олд Трафорду, Виљареал дочекује Арсенал

У првим мечевима полуфинала Лиге Европе, у Енглеској, Манчестер Јунајтед дочекује Рому, док у Шпанији игрјау Виљареал и Арсенал. Директан пренос дуела са Олд Трафорд пратите на Радио-телевизији Србије (21.00).

Оле Гунар Солскјер је изазвао праву лавину реакција у Риму када је, недуго после проласка у полуфинале Лиге Европе, рекао да не познаје екипу Роме и да је није гледао.

Норвежанин, чији коментари су схваћени као увреда и одраз непоштовања, брзо је разјаснио ствар, позивајући се да познаје историју и величину Роме, што је потврдио чињеницом да чува дресове Тотија и Де Росија.

"Тада их нисам толико добро познавао. Јендоставно, имали смо толико утакмица, не можемо се спремати превише унапред. Али сада их познајемо јако добро. Анализирали смо их до детаља. То је велики клуб, а то је и један сјајан тим", рекао је тренер Манчестер Јунајтеда.

Пауло Фонсека, тренер Роме, један је од тренера који схвата значај проактивног играња фудбала. Против Ајакса, у претходној рунди, није увек тако могао да игра (квалитет противника је напросто био превелики за потпуно доминацију поседом), а сада истиче да је подједнако важно да "ђалороси" буду протагонисти против енглеског тима.

"Не можемо и не смемо да се само бранимо. Морамо да будемо храбри да играмо против њих на прави начин", рекао је Португалац.

У другом мечу, Виљареал дочекује Арсенал, у дуелу Унаија Емерија и Микела Артете, који је управо у северном Лондону заменио шпанског тренера.

"Артета је сјајно легао Арсеналу. Види се јасан идентитет екипе, начин на који играју. Имају сјајне играче", рекао је Емери уочи меча.

Дуели су на програму у стандардном термину, а реванши се играју 6. маја. 

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво