Читај ми!

Станковић: Не оптерећујем се бројем голова и бодова

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић био је задовољан игром тима на гостовању у Инђији и истакао да се не оптерећује бројем постигнутих голова и освојених бодова, већ да је жељан само да се оствари зацртани циљ с почетка сезоне.

Звезда је у гостима победила Инђију са 5:1 и тако дошла до 95 освојених бодова и исто толико постигнутих голова у 33 кола шампионата, али је тренер црно-белих истакао да није много окупиран бројкама и статистиком.

"Уопште се не оптерећујемо чињеницама попут тога да ли ћемо доћи до бројке од 100 голова или 100 бодова. Важно је да се игра добро и да на терену изгледаш као прави тим, да не дође до рушења заједништва и да се у сваком моменту зна ко шта ради. После тога голови дођу као плод вредног рада и озбиљног приступа као што је то сада био случај. Још једном честитам момцима на победи и понављам, најважније да остваримо зацртане циљеве", рекао је Станковић за клупски сајт.

Станковић је укратко анализирао меч и констатовао да се све одвија онако како је у тиму планирано.

"Добро смо одиграли меч. Мислим да је прво полувреме било у јаком такмичарском ритму, а од почетка утакмице смо знали шта нам је чинити. Честитам момцима на тријумфу. Поносан сам на њих. Ово је дуго првенство, које захтева пуно труда и емоција, али знам да су моји играчи прави. Било је логично да у другом делу игре мало падне ритам утакмице, што је у неку руку и легитимно после високе предности. Сада ћемо мало да одморимо, па већ у четвртак дочекујемо екипу Војводине. Идемо корак по корак ка зацртаном циљу", закључио је Станковић.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво