Читај ми!

Јагодини и Борцу уз новчане казне одузети и бодови

Фудбалски клубови Јагодина и Борац 1926 кажњени су са новчаним казнама и одузимањем по шест бодова због тога што су “својим чињењем угрозили и повредили интегритет фудбалских утакмица Прве Лиге Србије“ у мечевима са Трајалом, односно Железничаром, саопштила је Дисциплинска комисија Фудбалски савез Србије.

После упозорења и сумњи које је Уефа изнела у вези са регуларношћу две утакмице, које су одигране у марту, Фудбалски савез Србије је овог пута експресно реаговао и донео одлуку о кажњавању Прволигаша.


Борац је у Панчеву изгубио од Железничара са 0:1, док се Јагодина са гостовања код Трајала у Крушевцу вратила са поразом од 3:0.

Оба клуба су кажњена одузимањем по шест бодова на табели Прве лиге Србије, а Јагодина и казном казнпм од 6 милиона динара, док је Борац 1926 кажњен износом од 4 милиона динара.

Уз ове казне Дисциплинска комисија ФСС донела је и одлуке о казнама због слабе организације, недозвољеног присуства гледалаца и непоштовања одредаба из ковид протокола о организацији утакмица, тако што је ФК „Црвена звезда" Београд изречена новчана казна у износу од 700.000 динара због наведених пропуста на утакмици Супер Лиге Србије ФК „Црвена Звезда" Београд - ФК „Партизан" Београд.

Из истих разлога, кажњен је и ФК „Нови Пазар" новчаном казном у износу од 500.000 динара, а у вези са организацијом утакмице ФК „Нови Пазар" Нови Пазар - ФК „ТСЦ" Бачка Топола.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво