Очекује се ватромет у реваншу ПСЖ-а и Бајерна, Челси оверава полуфинале

У уторак ће бити одиграни реванши утакмица Пари Сен Жермен – Бајерн Минхен, односно Челси – Порто, после којих ће бити познати први полуфиналисти овогодишње Лиге шампиона. У дуелу "светаца" и Бавараца се у Паризу очекује ватромет, док би Челси требало да овери полуфинале након тријумфа у првом сусрету. Ток мечева најјачег клупског европског такмичења, који почињу у стандардном термину од 21.00, можете пратити на нашем порталу.

ПСЖ и Бајерн ће у новој репризи прошлосезонског финала сигурно одиграти још једну спектакуларну утакмицу, као што је била прва у Минхену.

Француски клуб је славио 3:2, упркос томе што је ривал доминирао током свих 90 и кусур минута, и упутио више од 30 шутева ка голу Кејлора Наваса.

"Надам се да ћемо се реванширати за прошлогодишњи пораз у финалу. Није битно са ким играте, тешко је било држати и лопту против Барселоне. У питању је колектив, заједничка игра. Пред нама је велики изазов, надам се да ћемо наћи начина да повредимо противника. Свакако ће бити момената када ћемо се мучити, али тада треба показати солидарност и пожртвованост на терену", поручио је тренер ПСЖ-а Маурисио Поћетино.

Јозуа Кимих, један од најбољих играча актуелног првака Европе, убеђен је у пролаз свог тима.

"Уверен сам да ћемо проћи даље, јер смо бољи тим. Били смо бољи и у првој утакмици, али то резултат нажалост не показује. Ипак, верујем сам да ћемо преокренути резултат у реваншу. Много тога ће зависити од нашег менталитета, али и ефикасности. И у првој утакмици смо показали добар менталитет, али овога пута морамо да будемо и ефикасни" ", рекао је 26-годишњи Кимих.

"Све је могуће, то знају и у ПСЖ-у."

У истом термину Челси ће дочекати екипу Порта и покушати да одбрани 2:0 из првог дуела, када је потврдио да је у овом тренутку ипак квалитетнија екипа од ривала.

Од доласка Томаса Тухела на клупу, "плавци" играју изузетно и једном ногом су у полуфиналу.

У друга два четвртфинала у среду, састају се Борусија Дортмунд – Манчестер сити, односно Ливерпул – Реал Мадрид.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво