Живковић: Срећан сам и задовољан, битно је да смо победили

Фудбалер Партизана Марко Живковић изјавио је да је меч против Радничког из Ниша био тежак, упркос томе што је уписана убедљива победа. Истакао је да му је посебно драго што се тим брзо опоравио после пораза у дербију.

Црно-бели су у 31. колу Суперлиге у Хумској савладали екипу из Ниша са 2:0 головима Такуме Асана и Филипа Холендера, а после дуже времена на терену је био десни бек Живковић који није крио задовољство због повратка на терен.

"Осећај је феноменалан, посебно што смо играли на нашем стадиону. Била је доста тешка утакмица, Раднички је показао да је одлична екипа, иако нису баш у сјајној форми. Био сам део те екипе и знам да заслужују да се боре за Европу.", рекао је Живковић за клупски сајт.

Истакао је да је пропуштено доста добрих прилика и да је утакмица могла много раније и убедљивије да буде решена.

"Све у свему, срећан сам и задовољан. Имали смо баш доста шанси, посебно у првом полувремену, где смо имали минимум 3-4 стопостотне прилике које нисмо искористи и решили утакмицу већ тада. Али добро, то је фудбал и нормално је и да се промашује и даје, битно је да смо на крају победили и да смо добро изгледали на терену.", каже Живковић.

Живковић је констатовао да се одлично осећа иако дуго није играо и није потпуно у такмичарском ритму.

"На сваком тренингу дајем свој максимум и чекам своју шансу. Са Александром Миљковићем причам сваки дан, у одличним смо односима и један другом помажемо и дајемо подршку. Шеф је честитао свима и драго ми је да смо се брзо подигли као екипа после утакмице у дербију и наставили тамо где смо стали.", закључио је Живковић.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво