Деки у сузама: Ови момци су злато Звезде, са њима могу где хоћу

Дејан Станковић, тренер фудбалера Црвене звезде, био је пресрећан после победе над Партизаном и није могао да сакрије сузе. Станковић је истакао велики понос на своје играче који су минималним резултатом (1:0) били бољи од црно-белих у 164. "вечитом дербију".

Звезда је тријумфовала над љутим ривалом први пут од 2019. године, а човек одлуке био је један од најбољих играча тима ове сезоне – Мирко Иванић.

Клуб из Љутице Богдана остварио је 18. узастопну победу, прекинувши уједно велику серију Партизана од 19 тријумфа.

"Годину дана тешког рада, квалитетног и поштеног рада... Ови момци су то заслужили. Милион пута сам рекао, прво полувреме лоше, знамо зашто, друго добро, знамо зашто. Они су злато Звезде, захваљујем им се на годину дана лојалности према мени, овом грбу и навијачима. Сада није важно ништа осим ових момака, они су благо клуба. Са њима могу где хоћу", рекао је Дејан Станковић за Арену спорт.

Он се потом захвалио управи клуба која га подржава откад је сео на клупу.

"Хвала Терзићу, Мркели, Џајићу, Този... Свима њима који су уз мене били и кад није било добро. Стали су иза мене и својим саветима ми помогли. Да, порастао сам као тренер, али све је ово заслуга момака."

Станковић је истакао да, иако Звезда има 12 бодова више од највећег ривала, трка за титулу није готова.

"Драго ми је што сам добио овај дерби, али то је само једна карика која чека ове момке. Није стављена тачка на титулу, после ове утакмице остаје да се овери брејк. Идемо у Ивањицу против Јавора. Док не буде математички није готово. Дванаест бодова јесте много, али не желим да спустимо гард и да се не дај боже брукамо негде", казао је Станковић.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво