Читај ми!

Ни Кејн, ни Холанд – Сити због кризе неће доводити нападача на лето

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да његов клуб неће доводити нападача у летњем прелазном року, због економске кризе изазване пандемијом коронавируса.

Манчестер сити је последњу деценију и по један од најбогатијих клубова у Европи, али изгледа да је пандемија коронавируса оставила последице и на трансфер политику "грађана".

"Вероватно нећемо доводити нападача на лето. Имамо довољно играча у првом тиму, као и неколико интересантних младића у академији", рекао је менаџер Пеп Гвардиола на конференцији за новинаре пред дерби меч 30. кола Премијер лиге против Лестера.

Сити је недавно најавио да неће бити продужен уговор са Серхиом Агуером, легендом клуба, па је једини прави нападач у тиму Бразилац Габријел Жезус.

Поједини медији већ почели да спекулишу ко би могао да буде ново појачање "грађана". Први фаворит медија је голгетер Тотенхема Хари Кејн, док се Сити доводио у везу и са Ерлингом Холандом, који готово сигурно напушта Дортмунд овог лета.

"Са ценама о којима се прича, нећемо купити ниједног играча. Немогуће је, не можемо себи то да приуштимо. То се неће догодити. Сви клубови се муче финансијски ове године, ми нисмо изузетак", рекао је шпански стручњак.

Сити је близу освајања титуле ове сезоне, пошто има великих 14 бодова предности у односу на градског ривала, екипу Манчестер јунајтеда.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво