Читај ми!

Селектор Португалије не признаје реми против Србије: Три меча – девет бодова

Фернандо Сантош, селектор Португалије, не жели да прихвати да је његова селекција остала без победе у дербију квалификација за Светско првенство у Катару 2022. Португалија је у Београду испустила вођство од 0:2, а у самом финишу Кристијану Роналду није признат регуларан погодак.

Португалци су туговали и беснели јер је очигледно било да је лопта после Роналдовог покушаја прешла линију пре него што је уклизао Стефан Митровић, али им то није било довољно.

Ипак, успели су да се опораве и тешком муком савладалу Луксембург у гостима 3:1, чиме су преузели прво место на табели групе А.

Један од новинара упитао је искусног тренера како се осећа после освојених седам бодова у три меча, али га је Сантош исправио.

"Три меча – девет бодова", истакао је Сантош, не желећи да призна реми у окршају са "орловима".

Он се потом осврнуо и на критике које је најбољи играч екипе добијао последњих дана, како због слабих партија, тако и због реакције после споменутог догађаја, када је у налету беса бацио капитенску траку и напустио терен пре краја сусрета.

"Роналдо поседује изузетан квалитет, али као код свих фудбалера, дешава се да се ствари компликују", почео је Сантош.

"У нормалним ситуацијама он од 100 реши 99. Сада ће се одморити и то ће му сигурно помоћи. Гол који је постигао против Србије... Меч не иде добро, екипа извлачи 2:2, ако погоди у 90. минуту, на страницама новина ће писати да је Кристијано херој, спаситељ, ако ствари пођу по злу... Чак и код играча са таквим вештинама можете да приметите неку тескобу која у нормалним условима не постоји и лопта би ушла у гол", подвукао је селектор Португалије.

уторак, 16. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво