Читај ми!

Швајцарска савладала Бугарску, Данска боља од Израела

Фудбалери Швајцарске савладали су као гости Бугарску са 3:1 у мечу првог кола Квалификација за Светско првенство Групе Ц. Данска је, такође као гост, победила Израел са 2:0, Група Ф.

Швајцарска је у првом полувремену за шест минута постигла три гола и то је решило меч. Бугари су у наставку успели да ублаже пораз, створили су још неколико прилика, али нису успели да се озбиљније приближе противнику.

Швајцарци су повели у седмом минуту сусрета, стрелац је био Емболо. Само три минута касније на семафору је стајало 2:0, погодио је Шеферовић. Велика грешка голмана домаћина у 13. минуту и Зубер се уписује у листу стрелаца.

Бугари су до гола дошли на старту другог полувремена. Стрелац је у 46. минуту био Десподов. Домаћин је у наставку створио још неколико изгледних прилика, али није успео да смањи предност гостију.

Данци су у Израелу стигли до три бода на старту квалификација, савладали су домаћина са 2:0. Данци су повели у 13. минуту преко Браидвајта, а асиситирао је Винд. Након асистенције Винд се уписао у листу стрелаца у 67. минуту, и тако поставио коначан резултат.

У другом колу у недељу Швајцарска игра против  Литваније, а Бугарска дочекује Италију. Данска дочекује Молдавију, док Израел игра против Шкотске.

 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво