Читај ми!

Тадић: Сви морамо да преузмемо одговорност, желимо победу

Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић рекао је да сви у тиму морају да преузму одговорност и да су сви капитени, као и да против Ирске жели победу.

Србија у среду од 20.45 сати на стадиону "Рајко Митић" дочекује Републику Ирску на старту квалификација за Мундијал у Катару 2022. године.

"Мислим да се код нас придаје велики значај капитенској траци, није то толико битно. Задатак увек морате да обавите, а као један од најискуснијих играча највећа је одгвороност на мени, али сви морамо да преуземо одговорност и да будемо капитени", рекао је Тадић на видео конфренцији за медије.

Играч Ајакса упитан је и да ли ће са добром формом наставити и у репрезентацији Србије.

"Та форма се стално спомиње. На верујем у ту реч, више верујем у реч константност. Мораш стално да будеш константан, увек треба да тежиш да будеш на нивоу, наравно да увек дође лош дан, али константно мораш да се доказујеш на сваком тренинту и утакмици, не смеш да се опустиш у модерном фудбалу", рекао је Тадић који је додао да не би био задовољан ремијем на сутрашњем мечу против Ирске.

"Прошле квалификације смо почели против Ираца, тај меч смо губили и вратили се, на крају смо били задовољни бодом, али сада почињемо нове квалификације и сада желимо победу", истакао је Тадић.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво