Читај ми!

Стојановић: Велики изазов пред нама, Пикси увек био победник

Велики изазов је пред нама, поготово на самом почетку, јер имамо јаке противнике у квалификацијама за Мундијал. Прва два меча су јако битна, са Ирском и Португалијом, али не плашимо се, имамо добре играче који ће да одговоре захтевима репрезентације, изјавио је нови директор А тима Србије Стеван Стојановић.

"Драган Стојковић је увек био победник, био је лидер, знам да увек воли да победи и без обзира на исход, њему је најважније да навијачи увек буду задовољни. Познајем, дакле, његову филозофију, ништа ми није страно. Bерујем да је исто тако и расположење у јавности", рекао је Стојановић за сајт ФСС-a о сарадњи са новим селектором, од кога је својевремено наследио капитенску траку у Звезди.

Стојановић је истакао да је оптимиста и по другим питањима, укључујући и долазак репрезентативаца из Француске (Предраг Рајковић, Михаило Ристић, Стефан Митровић), због строгих мера карантина у тој земљи.

"Ми смо ту немоћни, сада је на играчима да ли ће доћи. У разговору са њима сви су обећали да ће бити на окупљању, без обзира на тај карантин. Уосталом, по повратку би прескочили само једну утакмицу за клуб. Разговарао сам са играчима, сви су оптимисти и искрено једва чекају да дођу и пруже максимум за репрезентацију. Очекујем, дакле, да будемо комплетни у понедељак", истакао је Стојановић.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво