Читај ми!

Симоне Инзаги: Против Бајерна не може да се игра

Минхенски Бајерн у среду је елиминисао Лацио и пласирао се у 19. четвртфинале у Лиги шампиона. Тренер римске екипе Симоне Инзаги похвалио је игру свог тима и истакао да је Бајерн један од клубова против којег је немогуће играти.

Бајерн је, после тријумфа у Риму 4:1, и у реваншу био бољи од Лација (2:1), па су се Баварци пласирали у четвртфинале Лиге шампиона.

"Било је ризично играти овакав меч после првог дуела, задовољан сам како су играчи то одрадили. Завршавамо такмичење са позитивним утисцима. Бајерн је једна од екипа против које не можете играти", рекао је после меча тренер Лација Симоне Инзаги.

Бајерн је после тријумфа над Лацијом оборио рекорд – Баварци ће чак 19. пут у историји играти четвртфинале елитног такмичења.

У томе им је још једном помогао Роберт Левандовски, који је против Лација постигао 39. гол у сезони.

Пољски нападач је од почетка прошле сезоне постигао чак 20 голова, уз пет асистенција, у Лиги шампиона и доказао да је један од најбољих нападача данашњице.

Екипу Хансија Флика у петак очекује жреб за четвртфинале, а тренер Бавараца не жели да "бира ривала".

"Ако би рекли тим против којег не желимо да играмо, сто посто би га извукли. Остале су најбоље екипе, а ми смо међу њима - ту где смо желели да будемо и где се осећамо као код куће. Желимо да завршимо сезону снажно и да дамо све од себе у четвртфиналу", рекао је Флик.

Жреб за четвртфинале Лиге шампиона на програму је у петак у подне.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво