Читај ми!

Португалија у пуном саставу против Србије у Београду

Селектор фудбалера Португалије Фернандо Сантош одредио је играче на које рачуна за мечеве квалификација за Светско првенстово који се играју наредне недеље. Србија ће Португалију дочекати 27. марта на стадиону Рајко Митић.

Да изабраницима селектора Драгана Стојковића долази на мегдан сјајна екипа, која је вицешампион Европе, говоре имена која се налазе на списку селектора Сантоша.

Постојала је могућност да ће противник доћи ослабљен у Београд, међутим све дилеме су отклоњене и Португалија долази у најјачем састааву. Постоји могућност ада изостане неки играч из Премијер лиге, јер за њих важе посебана правила.

Екипу предводи Кристијано Роналдо, позван је и повређени Руи Патрисио, а на списку су и Дијаш, Кансело, Фернандеш...

Селектор Сантош се определио за следећи састав:

Голмани: Пaтрисиo (Вулвс), Лoпeш (Лиoн), Силвa (Грaнaдa)

Oдбрана: Кaнсeлo (Сити), Диjaш (Сити), Сoaрeш (Aрсeнaл), Дуaртe (Грaнaдa), Фoнтe (Лил), Гeрeирo (Дoртмунд), Meндeш (Спoртинг)

Везни ред: Пeрeирa (ПСЖ), Пaлињa (Спoртинг), Нeвeш (Вулвс), Mутињo (Вулвс), Фeрнaндeш (Jунajтeд), Сaнчeс (Лил) и Oливeирa (Пoртo)

Напад: Б. Силвa (Сити), Нeтo (Вулвс), Жoтa (Ливeрпул), Рoнaлдo (Jувeнтус), Р. Силвa (Бeнфикa), Фeликс (Aтлeтикo) и A. Силвa (Фрaнкфурт)

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво