Читај ми!

Станковић: Сјајних 85 минута мог тима

Играли смо онолико колико нам је било довољно. Изузев првих пет минута, где нисмо били фокусирани, дозволили себи да примимо гол, али осталих 85 минута је било феноменално, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после данашње победе против Вождовца 4:1.

"Момци су озбиљно одговорили свим захтевима. Створили смо доста шанси, жао ми је јер смо могли да постигнемо још неки погодак. Било је неколико прекида где је требало само да будемо концентрисанији у завршници. За све остало честитам играчима и свака им част на односу према Звездином дресу", изјавио је Станковић за клупску телевизију.

Шеф стручног штаба црвено-белих осврнуо се на то од коликог је значаја покривеност на свим позицијама и дужина клупе.

"То је оно што краси квалитет овог тима. То је оно што доноси разлику и никад се не зна када ће неко искочити. Треба увек да чекају своју шансу, знају чији дрес носе. Са Звездиним дресом нема шале. Однос према обавезама мора да буде стопостотан. Сви играчи добијају онолику минутажу када сматрам да је то потребно. Неке играче враћамо у форму, неке желимо да истрпимо док не покажу пуни потенцијал и то је предност великог избора играча", поручио је Станковић.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво