Читај ми!

Партизан преко Вождовца до полуфинала Купа, 16. узастопни тријумф црно-белих

Фудбалери Партизана убедљиво су савладали Вождовац са 4:0 и пласирали се у полуфинале Купа Србије. Црно-бели забележили 16. узастопни тријумф у свим такмичењима и потврдили да се налазе у фантастичној форми.

Партизан је против Вождовца доминирао свих 90 минута, а гости могу бити задовољани што су прошли са само четири поготка у својој мрежи.

Црно-бели су од првог минута наметнули свој стил игре, притискали противника, а само захваљујући одличном голману Милошу Крунићу Вождовац је избегао праву резултатску катастрофу.

После неколико почетних прилика, екипа Александра Станојевића до предности је дошла у 24. минуту, када се Шћекић одлично снашао после ударца Асана и отворио голеаду на стадиону у Химској.

Већ у 32. минуту било је 2:0, а погодак је после прекида постигао дефанзивац Игор Вујачић.

Вождовац је био потпуно безопасан пред голом Стојковића, а црно-бели су тријумф обезбедили у 52. минуту, када је Асано асистенцију Лазара Марковића претворио у предност од 3:0.

Само шест минута касније у листу стрелаца уписао се и Бибрас Натхо.

Станојевић је онда посегао за изменама и дао шансу Стевановићу, Суми и Павловићу, а недуго затим и Штулићу и Живковићу.

Опуштање црно-белих и нешто бољу игру Вождовац је покушао да наплати у финишу меча, а "змајеви" су најближи поготку били када је Немања Вучић погодио пречку Стојковићевог гола.

Црно-бели су тако забележили 16. узастопну победу - 14 у шампионату и две у Купу, а у том периоду екипа је постигла 45 голова и примила само два.

У полуфинале Купа Србије претходно су се пласирали Радник и Војводина, док ће се дуел између Црвене звезде и ИМТ-а одиграти накнадно, највероватније 27. марта.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво