Читај ми!

Станковић: Извлачимо максимум, Бен је Звездино злато

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић похвалио је своје момке после победе против Чукаричког, а посебно Ел Фардуа Бена, за којег је рекао да је најбољи странац у историји клуба.

Звезда је на стадиону "Рајко Митић" у последњих 20 минута меча сломила отпор "Брђана" и славила са 2:0 у 26. колу Суперлиге.

"Велика захвалност момцима. На свака три дана играмо утакмице и они извлаче свој максимум. Имамо наш договор да издрже у овом ритму до утакмице са екипом Младости из Лучана, а да након тога оду на заслужени одмор. Прво полувреме је било одлично, осим једног кикса који смо имали у последњој линији. Требала нам је мирноћа у том завршном пасу, тј. мирноћа у одабиру завршног паса. То сам им рекао на паузи. Ушли су феноменално у друго полувреме и сви који су ушли са клупе су били одлични и подигли ритам игре. Измене нису биле због лоше игре, већ због другачије замисли у офанзиви и другачије структуре и система игре. Немам никоме ништа да замерим, требаће нам сваки играч до краја првенства", рекао је Станковић после меча.

Првим голом на мечу Ел Фарду Бен се изједначио на клупској листи стрелаца са Боаћијем када су у питању странци у црвено-белом дресу.

"Бен је злато које има Црвена звезда. Пре свега добар човек, момак који је захвалан да немам речи. Много пута сам рекао да је он Звездин најбољи странац, без да ишта узмемо некоме ко је играо за наш тим, али свлачионица га обожава. За сваког тренера он је одличан, може да покрије три или четири позиције и где год да игра он даје свој максимум. Видели сте и сами са полу шпица је дошао у центар напада и постигао погодак, једанаестерац је скривљен над њим. Шта може тренер више да тражи од њега? Овом приликом му честитам, као и свим играчима ", закључио је Станковић.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво