Читај ми!

И Фулам однео бодове са "Енфилда", Ливерпул све даље од Лиге шампиона

Фудбалери Фулама савладали су као гости Ливепул са 1:0 и нанели "црвенима" шести узастопни пораз на "Енфилду". Лондонски тим бежи из опасне зоне, Клопови момци све даље од пласман у Лигу шампиона.

Ливерпул је одавно изгубио све шансе да се бори за титулу у Енглеској, а како су кренули - велико је питање да ли ће следеће сезоне екипа Јиргена Клопа играти у евротакмичењима.

Фулам је наставио са добрим играма и резултатима и са нова три бода изједначио се са Брајтоном на 17. месту на табели, последњем који доноси опстанак у лиги.

Шта рећи о Ливерпулу. "Црвени" су забележили шести узастопни пораз на свом терену, при чему нису успели да постигну ниједан погодак. Притом, прошлогодишњи шампион Енглеске од 19. децембра освојио је само шест бодова - три ремија и једна победа.

Једини гол на данашњем мечу постигао је Марио Лемина у последњим тренуцима првог полувремена.

Репрезентативац Србије Александар Митровић почео је меч на клупи, у игру је ушао у финишу меча и успео да заради жути картон.

Једина позитивна ставр за Ливерпул на данашњем мечу био је повратак на терен Португалца Диога Жоте, али и он се уклопио у сивило Клоповог тима.

Ливерпул је седми на табели са 43 освојена бода, четири мање и утакмицу више од Челсија који тренутно држи четврто место, последње које води у Лигу шампиона.

У првој утакмици недељног програма ВБА и Њукасл играли су без голова. 

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво