Читај ми!

Сергеј скривио пенал, Јуве преокретом наставио борбу за Скудето

Фудбалери Јувентуса победили су Лацио са 3:1 у дербију 26. кола Серије А. Јувентус је, упркос томе што је Кристијано Роналдо почео на клупи за резервне играче, направио преокрет против Лација и потврдио да не одустаје од титуле у италијанском шампионату.

Екипа Андрее Пирла је наставила потеру за првопласираним Интером, сада има 52 бода на трећем месту, једним мање од Милана, а седам мање од "неразура" који су у сјајној серији.

Дуел у Торину није почео добро за домаћина јер је Лацио од почетка стварао шансе, а од 14. минута повео преко Хоакина Корее. Аргентинац је прецизним ударцем погодио доњи леви угао и гости су се понадали изненађењу.

Небеско-плави су наставили да доминирају, стварали прилике, али Сергеј Милинковић-Савић, Весли Худ и Мохамед Салим нису дуплирали предност.

Казна је стигла у финишу првог полувремена, када је Адријен Рабио крунисао лепу акцију свог тима и асистенцију Алвара Морате.

Мората је у наставку сусрета израстао у хероја "старе даме", пошто је са два поготка донео преокрет и тријумф. Трећи гол постигао је из пенала, који је претходно скривио српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић.

Милинковић-Савић је на терену провео читав меч, а у 53. минуту је погодио пречку.
Лацио је остао седми са 43 бода.

Претходно су Специја и Беневенто поделили Бодове (1:1), док је Удинезе био бољи од Сасуола резултатом 2:0.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво