Читај ми!

Комплетна управа Напретка поднела оставку

Руководство фудбалског клуба Напредак, после данашњег пораза од Рада, поднело је колективну оставку.

У званичном саопштењу, на клупском сајту, руководство клуба је поручило да подноси оставку "као чин моралне одговорности и с надом да се евентуално може пронаћи неко ко ће спасити клуб испадања из елитног српског ранга".

"Очекивало се да ће Напредак овог пролећа кренути узлазном линијом. Ангажован је искусни стручњак Милан Ђуричић, клупско руководство испунило је и све друге жеље спортског сектора. Стигла су тражена појачања, екипи је омогућено да се припрема у оптималним условима у Анталији", стоји у саопштењу на клупском сајту.

"У међувремену, Управни одбор је успео у потпуности да клуб финансијски стабилизује, одрађено је и интерно уређивање свих аката, до пред крај доведено и екстерно и инфраструктурно уређење стадиона, који је већ један од најлепших у земљи".

"Резултати су, међутим, испод свих очекивања, а кап која је прелила чашу је пораз на домаћем терену од Рада, директног ривала у борби за опстанак и Напретково руководство се одлучило за радикалан потез - поднело је колективну оставку! Kао чин моралне одговорности и са надом да се евентуално може пронаћи неко - ко ће спасити клуб испадања из елитеног српског ранга", наводи се у саопштењу.

Додаје се да Напретку предстоји грчевита борба за опстанак, и да је, после одлуке клупских челника, на потезу Скупштина клуба.

 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво