Читај ми!

Станковић пред ТСЦ: Мини дерби који нам је сад најважнији

Свака следећа утакмица је најважнија и најбитнија. У овом моменту је меч против ТСЦ-а најтежи и то је начин на који се спремамо, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде уочи утакмице 25. кола Суперлиге у Сенти.

"Имаћемо озбиљан пристип, склоп свега може да донесе превагу против ТСЦ-а, пре свега добре припреме, игре, али и добра хемија међу играчима, као и менталитет. После две европске утакмице са Миланом одиграли смо феноменалан меч у првенству, поготово прво полувреме на високом нивоу у високом ритму и са много шанси. Тај менталитет не треба да мењамо", истакао је Станковић за клупску телевизију.

Звездин тренер истакао је да се радује сусрету са некадашњим саиграчем из репрезентације Младеном Крстајићем.

"Крстајић је феноменалан човек, имали смо добру сарадњу док смо играли у репрезентацији, доста се дружили, волели да запевамо заједно, да будемо у истом друштву и на терену смо давали све један за другог, тако да о њему имам високо мишљење као човеку”, рекао је Станковић и додао:

”Као тренер је направио једну лепу хемију у репрезентацији, међутим, као што је познато код нас се резултати очекују одмах, тако да мислим да нас очекује један леп дуел са ТСЦ-ом. Прави мини дерби", закључио је Станковић.

Утакмица између ТСЦ-а и Црвене звезде игра се сутра од 16.05 у Сенти.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво