Читај ми!

Станковић: Нема потребе за одмором, најјачи састав за Пролетер

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да не види разлог за одмарање играча и комбиновани састав, те ће против Пролетера на терен изаћи најјачи могући тим.

Црвена звезда у недељу од 17.00 часова дочекује екипу Пролетера у оквиру 24. кола Суперлиге Србије.

"Што се тиче повређених играча, Гобељић и Иванић су показали да су спремни и у Милану, једина дилема је Фалко, који је у Суботици осетио малу контрактуру на ложи, остали играчи су спремни. Спремамо утакмицу за утакмицу, сигурно је да су наша филозофија и циљеви познати. Сутрашња утакмица је најважнија у овом моменту и сем три бода ништа друго не узимамо у размишљање", рекао је Станковић за клупску телевизију.

Звездин шеф стручног штаба још једном се осврнуо на утакмицу против Милана.

"Терен је најбоље мерило, да бисмо могли да играмо фудбал као у Милану, моји играчи морају да буду спремни. Управо то је заслуга мог стручног штаба, момака који се баве физичком спремом, на челу са Федериком Панонћинијем. Не бисмо могли да наместимо игру онако како желимо да они нису спремни да одговоре на постављене задатке. Битан фактор је и воља, али у уколико физичка спрема није на задовољавајућем нивоу немогуће је остало спровести у дело", додаје Станковић.

Шеф струке Црвене звезде осврнуо се и на могуће емотивно пражњење тима након елиминације у Лиги Европе.

"Видећемо да ли ће Катаи моћи да почне меч. Што се тиче емотивног пражњења на то морамо да се навикавамо, ми смо професионалци, фудбал се игра и даље. У овом тренутку су циљеви првенство и куп, емоције могу да буду присутне, први и други дан, после тога се ресетујемо и настављамо даље", истакао је Станковић.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво