Читај ми!

Станковић: Терен и бројеви не лажу, били смо бољи од великог Милана

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић био је презадовољан наступом свог тима против Милана у шеснаестини финала Лиге Европе, иако су црвено-бели елиминисани из даљег такмичења. Звезда је после ремија од 2:2 у Београду, одиграла још један веома добар и храбар меч у Милану, где такође није доживела пораз од славног клуба.

Станковићеви храбри момци ремизирали су са "росонерима" 1:1, али показали да где им је место, јер су били близу да елиминишу седмоструког шампиона Европе.

"Криво нам је свима када погледамо како је било, али знамо да смо поштено одрадили. Препоносан сам на те момке због свега урађеног у ових 180 минута", почео је Станковић.

"Ако гледамо статистику и те бројеве - бројеви и терен не лажу. Играли смо барем 50-50 са Миланом у сваком сегменту, можда били и нешто бољи. Не дискутујем уопште да ли је Милан боља екипа, да ли имају јачи ростер - терен је једино мерило. Мислим да после 180 минута Црвена звезда уздигнуте главе може да погледа сваког у очи и иде даље."

Шеф стручног штаба српског шампиона истакао је да је ово једна од најбољих утакмица откад је он на клупи.

"Једна од најбољих утакмица, мислим да смо показали да можемо да се носимо са свима, колико већ у групној фази Лиге Европе, на припремама, почетком првенства две утакмице са Миланом... Једна од јаких."

Покушао је укратко и да анализира дешавања на терену стадиона "Сан Сиро".

"Имали смо несрећан пенал, па поништен гол. Мало сам љут због црвеног картона. Веровали смо у последњих 15 минута да можемо да преокренемо резултат. Не кривим никог, играли смо вечерас како смо се и припремали. Све похвале мојим играчима, имали смо и тактику и храброст и пожртвовање. Порасли смо као група и хвала им на томе. Ставили смо тачку на европски пут и окрећемо се првенству", закључио је Станковић.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво