Читај ми!

Звезда против Милана, битка за "Сан Сиро" и осмину финала Лиге Европе (РТС 1, 21.00)

Фудбалери Милана и Црвене звезде играју на "Сан Сиру" реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе. У првој утакмици у Београду било је 2:2, што црвено-белима даје за право да се надају да могу да наставе такмичење. Директан пренос је на Првом програму РТС-а од 21 сат.

Дуел два некадашња шампиона Европе пре седам дана у Београду оправдао је очекивања. Данас нас очекује реванш, после којег ће бити познато ко ће у осмину финала Лиге Европе.

Италијански великан је свакако фаворит, што никако не значи да су црвено-бели без шанси.

Звезда је то показала у првом мечу, када је, упркос играчу мање на терену, у последњим тренуцима меча дошла до изједначења (2:2).

Стефано Пиоли је у првом дуелу "мешао карте", Златан Ибрахимовић био је на клупи, али и са "шароликим" сатавом росонери су одиграли одличан меч и мало је недостајало да остваре тријумф на београдској "Маракани".

Звезда је показала квалитет, није се уплашила имена противника и храбром игром стигла до ремија, који црвено-белима оставља наду да у реваншу могу до изненађења и пласмана међу 16 најбољих екипа у такмичењу.

Тренер Дејан Станковић најављује "храбру и паметну игру, без залетања", а црвено-белима ће бити потребан тријумф, или реми са бар три постигнута поготка, како би елиминисали славног ривала.

За разлику од дуела у Београду, утакмици ће присуствовати навијачи, али уз строгу контролу због епидемије коронавируса.

Главни судија меча биће Шпанац Хесус Хил Манзано.

Ово је трећи пут у историји да се два клуба састају у еврокуповима, а оба претходна пута, захваљујући квалитету али и срећним околностима, победник је био Милан.

Реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе игра се на "Сан Сиру" у Милану од 21 сат, уз директан телевизијски пренос на Првом програму РТС-а.

Кретање резултата и ток меча можете пратити и на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво