Читај ми!

Судија се унео играчу у лице у Енглеској, прети му суспензија

Судија Дарен Дрисдејл унео се у лице једном фудбалеру Ипсвича Алану Џаџу у утакмици Лиге 1 са Нортемптон тауном, због чега је оптужен за непримерено понашање. Дрисдејл се после меча извинио због испада, али га то неће спречити казне и вероватно суспензије.

Главни арбитар се нашао у центру пажње у 90. минуту, када је Џаџ покушао да изнуди једанаестерац.

Дрисдејл није показао на белу тачку, Џаџ се изнервирао и потом му се судија унео у лице приликом протеста, чак је у једном тренутку дошло до контакта главама.

На крају, епилог инцидента је био жути картон за играча Ипсвича, црвени Флину Доверсу због изречених увреда, а судија је после утакмице упутио извињење Фудбалској асоцијацији Енглеске.

"У потпуности разумем да судија мора увек да остане смирен и да са играчима мора да комуницира на професионалном нивоу. Жао ми је што нисам поступио на тај начин", истакао је Дрисдејл.

Њега је тело за делегирање судија скинуло са програма за викенд, а очекује се да буде и суспендован на дужи временски период.

Џаџ, са друге стране, не сматра да Дрисдејл треба да буде санкционисан.

"Судије имају тежак посао, много тога може да се деси у жарбу борбе. Нисам тражио нити желео да ми се судија извини, нисам желео ни да га неко оптужи, нити сам желео да поднесем жалбу на његово понашање и то сам јасно свима ставио до знања након утакмице", закључио је Џаџ.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво