Читај ми!

Инсиње и Наполи задали Јувеу нови ударац у борби за титулу

Фудбалери Наполија победили су Јувентус у дербију 22. кола Серије А и додатно зачинили борбу за титулу. Наполитанци су на свом стадиону савладали Јуве минималним резултатом (1:0) и екипу Андрее Пирла додатно одаљили од новог скудета.

Црно-бели из Торина остали су на трећој позицији са 42 бода, седам мање од првопласираног Милана, док је Наполи четврти са 40.

Првих пола сата на стадиону "Дијего Армандо Марадона" припало је тиму Ђенара Гатуза, који је прво запретио Ирвинга Лозана, да би након пола сата игре судија Данијеле Довери свирао пенал за домаћина.

Амир Рахмани је оборен, после консултације са ВАР системом Довери је показао на белу тачку, а одговорност преузео Лоренцо Инсиње.

Капитен Наполитанаца је био сигуран и постигао 100. погодак у дресу вољеног клуба.

Могао је омалени Италијан у завршници првог полувремена да дуплира предност из слободног ударца, али је његов сјајан покушај зауставио Војћех Шченсни и сачувао наду свом тиму.

То је био знак да "стара дама" крене много офанзивије у наставку – већ на старту другог дела игре велике прилике за Алвара Морату, Федерика Кијезу и Кристијана Роналда, који је у три наврата био близу изједначења.

Морати је поништен гол због офсајда, гости се прописно испромашивали и Наполи је некако преживео до краја.

Од 20.45 састају се Специја и Милан.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво