Читај ми!

Лампард добио отказ у Челсију, мења га Тухел

Френк Лампард више није тренер фудбалера Челсија, саопштио је лондонски клуб. Острвски медији преносе да су "плавци" већ договорили сарадњу са Томасом Тухелом, који је до недавно био тренер Пари Сен-Жермена.

После лоших резултата у Премијер лиги, Челси је одлучио да уручи отказ Френку Лампарду.

"Захвални смо Френку на ономе што је постигао као главни тренер, али недавни резултати и наступи нису испунили очекивања клуба. Никада није прави тренутак да се растанете од клупске легенде као што је Френк, али након дугог разматрања, одлучено је да је сада потребна промена", наводи се у саопштењу на сајту клуба.

Лампард је на клупу Челсија дошао у јулу 2019. године, а како преносе медији, на тој позицији замениће га Томас Тухел, доскорашњи тренер Пари Сен-Жермена.

Некадашњи енглески репрезентативац је у првој сезони на клупи "плаваца" превазишао очекивања. Са младом екипом, без појачања због Уефине казне, домогао се Лиге шампиона.

Пред почетак ове сезоне екипа са "Стамфорд бриџа" уложила је велики новац у појачања – стигли су Тимо Вернер, Кај Хаверц, Хаким Зијех, Тијаго Силва, Бен Чилвел.

Очекивало се да Челси чак нападне шампионску титулу, али после одличног почетка, тим је у последњих осам утакмици у Премијер лиги забележио само два тријумфа, уз пет пораза, па је јасно било да се Лампарду ближи крај.

Наредни меч у шампионату Челси игра у среду, а противник је екипа Вулвса.

О проблемима са којима се сусретао Лампард портал РТС-а писао је пре неколико дана.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво