Читај ми!

Станковић за РТС: Екипа из дана у дан изгледа све боље

Фудбалери Црвене звезде проводе други део припрема за наставак сезоне у Турској у Белеку где су у првој пријатељској утакмици надиграли тим Сласка са 4:0. Репортер РТС-а Душан Албијанић разговарао је са тренером црвено-белих о условима и току припрема у Анталији.

Тренер Дејан Станковић је годину дана на клупи шампиона и задовољан је током припрема и атмосфером у тиму.

 

"За сада иде све како треба, што ја волим да кажем. Нема повређених, сви су на броју. Мало је Бакајоко имао проблема са леђима, а то је упала од тренинга, тако да ни са те стране нема никакве драме. Прошло је годину дана једног озбиљног систематског рада и мислим да екипа из дана у дан изгледа све боље. Тежимо ка томе", рекао је Станковић.

Услови за рад у Белеку су изнад очекивања истакао је стратег црвено-белих.

"Мислим да је ово једна велика предност што можеш да дођеш овде и имаш овакав спортски центар и смештај. То је већ дуго година познато овде у Анталији у Белеку тако да бих се још једном захвалио клубу на организацији орипрема како на Кипру, тако и овде у Турској."

Звезда је у првој утакмици у овој календарској години забележила победу у дуелу са екипом Сласка са 4:0.

"Радимо да би били конкретни и организовани пре свега. Ја волим да кажем момцима да из собе треба да понесу однос и пожртвовање. Тако да можеш да имаш лош дан, да те не иде пас, можда те не иде шут, али залагање и трчање - то не може да те не иде."

Велика искушења су пред играчима црвено-белих у наставку сезоне.

"Знате и сами какав нас пут чека. Фебруар и март су два месећа када ће се доста тога одлучивати. Радићемо утакмицу за утакмицу. Знам да многе интересује шта ће бити на утакмици са Миланом, али ми не запуштамо наше првенство, наш куп, а за Милано ћемо се спремати када дође утакмица.", закључио је Станковић.

Тим Црвене звезде у Турској остаје до 31. јануара а у понедељак је планиран други пријатељски меч на овим припремама у Анталији. Противних црвено-белиг биће екипа Уфа из Русије.
 

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво