Читај ми!

Велики ударци за Сити и Лестер – Де Брујне и Варди ван терена неколико седмица

Екипе Лестера и Манчестер ситија поравнате су на другом месту на табели Премијер лиге, али у наредним седмицама неће моћи да рачунају на најбоље играче – Џејмија Вардија и Кевина де Брујнеа.

Лестер игра фантастично ове сезоне, поново су "лисице" конкуренти за шампионски трофеј, али ће неколико наредних седмица бити лишени услуга Џејмија Вардија.

Репрезентативац Енглеске игра фантастично ове сезоне, први је стрелац екипе са 11 постигнутих голова, али пренатрпан распоред дошао је до изражаја, па ће 34-годишњи нападач морати да се одмори.

Како је рекао тренер "лисица" Брендан Роџерс, Варди је заказао операцију бруха, која би требало да реши проблеме које нападач већ неко време вуче са собом.

Екипу Лестера очекују дуели са Евертоном, Лидсом, Фуламом, Вулвсима, Ливерпулом и Астон Вилом у Премијер лиги, али и утакмица шеснаестине финале Лиге Европе са Славијом из Прага.

У још већем проблему је Манчестер сити, пошто је њихов главни играч Кевин де Брујне у утакмици против Астон Виле повредио задњу ложу.

Белгијанац је покретачка снага "грађана" ове сезоне, постигао је три поготка уз чак 10 асистенција, па је јасно да екипу Пепа Гвардиоле очекује тежак период.

Сити је у серији од девет узастопних тријумфа у такмичењу, али у наредном периоду очекују га дуели са Ливерпулом, Тотенхемом и Арсеналом, као и меч осмине финала Лиге шампиона са Борусијом из Менхенгладбаха.

Како сада стоје ствари, Де Брујне ће пропустити све те мечеве, а на терен би требало да се врати за шест седмица.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво