Читај ми!

Лалатовић задовољан досадашњим учинком на припремама

Идеалне услове за рад на припремама у Белеку, идеално користе фудбалери Војводине. Двадестосам играча, под будним оком стручног штаба, са лакоћом испуњавају задатке тренера Лалатовића, како би што спремније дочекали наставак сезоне.

"Атмосфера је стварно сјајна, играчи су насмејане у овом тренутку. Прве две утакмице смо одиграли стварно добро. Играчи су испунили оно што сам тражио од њих. Тако да кад они играју добро ја сам задовољан", започео је Лалатовић.

"Видите и сами терени су феноменални. И овакви терени ми омогућавају да спроведем у дело оно што тражим и јако сам задовољан за сада како припреме протичу", рекао је Лалатовић.

Амбиције клуба из Новог сада су јасне.

"Војводина је сада трећа, то је место које води у Европу. Надамо се да ћемо остати на томе и да ћемо се попети за које место више."

Шта мислите о томе да сте један од кандидата за новог селектора Србије?

"Ја радим у Војводини. Бити селектор Србије је сигурно велика част, велико задовољсто, али кажем људи који воде наш савез они нек одлуче, ко је најбоље решење за наше репрезентативце и нашу решрезентацију", закључио је Лалатовић.

Новосађани имају у плану да до краја припрема у Белеку одиграју још две контролне утакмице, а повратак за Нови Сад планиран је за 29. јануар.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво