Читај ми!

Роџерс први пут у каријери победио Челси, Лестер је на челу табеле!

Фудбалери Лестер ситија победили су дербију екипу Челсија резултатом 2:0 и попели се на чело табеле у Премијер лиги. "Лисице" су одиграле још један сајан меч против једне од екипа из "велике шесторке" и омогућили менаџеру Брендану Роџерсу да први пут осети како изгледа сласт тријумфа над "плавцима".

Роџерс је до сада 15 пута водио тимове против Челсија без успеха, али ће након шеснаестог моћи да се похвали да је барем по једном савладао сваки од 34 клуба са којима се састајао у Премијер лиги.

Домаћин је одлично отворио меч јер је Вилфред Ндиди већ у петом минуту погодио мрежу гостију, када је прихватио одбитак после комбинације из корнера и, уз мало среће, послао лопту од стативу у мрежу.

"Лисице" су биле много конкретније у првом полувремену, Челси је имао само један покушај из прекида, док су домаћи претили неколико пута, уз пречку Џејмса Медисона.

Међутим, Медисон је био прецизнији у 41. минуту и, испоставиће се, поставио коначан резултат.

Лестер је поново на првом месту на табели са 38 бодова и утакмицом више од другопласираног Манчестер јунајтеда, па навијачима "мирише" на 2016. годину, када су сензационално стигли до титуле.

Екипа Френка Лампарда, којем се све више дрма столица, остала је на осмој позицији са 29 бодова.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво