Читај ми!

Бекам довео Невила у Мајами, почиње ера Интера

Амерички фудбалски клуб Интер Мајами објавио је да је Фил Невил њихов нови тренер.

Невил у Америку стиже код свог некадашњег саиграча и дугогодишњег пријатеља Дејвида Бекама.

"Познајем Фила још од омладинске школе Манчестер јунајтеда. Ми делимо фудбалски ДНК, пошто су нас тренирали неки од најбољих лидера у овом спорту и те вредности желим да буду и у овом клубу", рекао је сувласник Интер Мајамија, Дејвид Бекам.

"Фил има огромно искуство у фудбалу, као играч и као тренер, био је на интернационалном нивоу и сарађивао са најбољима у овом спорту. Знам и његове квалитете као особе, оданост, искреност, поштовање и невероватна радна етика и енергија. Свако ко је играо или радио са Филом, зна да је он рођени вођа и верујем да је дошао у право време код нас", додао је Бекам.

Невил је током играчке каријере наступао за Манчестер јунајтед и Евертон, док је као тренер водио Салфорд и Енглеску женску репрезентацију. 

"Презадовољан сам и пресрећан због прилике да тренирам Интер Мајами и да радим са целом групом власника клуба. Ово је веома млад клуб, који доста обећава и може да напредује, па сам тако ја у обавези да изазивам себе, моје играче и све око мене да растемо и градимо такмичарски дух и културу на коју можемо бити поносни", рекао је нови тренер Фил Невил. 

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво