Читај ми!

Станковић: Презадовољан сам урађеним на Кипру

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио да је баш задовољан како тече први део припрема на Кипру.

"Желим да захвалим клубу на томе што су нам обезбедили да у миру, по лепом времену, урадимо јак део припрема који ће нам у будућности много значити. Презадовољан сам урађеним, и пре свега тиме што су сви играчи, сем Петровића, који је имао упалу тетиве, обавили све тренинге", рекао је Станковић за клупски сајт.

"Кад упоредим ово са Кипром од пре годину дана, мислим да смо много напредовали и да је то веома видљиво. Рецимо, Николић је 'обрнуо игрицу' што се тиче тркачких тестова и одушевио ме", рекао је Станковић и истакао да је задовољан чињеницом да је Александар Катаи почео да тренира.

"На наше велико задовољство, он је почео да ради индивидуално. Иде у Турску и проћи ће други део припрема с нама. Што се тиче списка путника, нико неће отпасти у том смислу, сви здрави играчи ће путовати."

Тренер црвено-белих имао је само речи хвале за новајлије које први пут пролазе припреме са клубом.

"Бакајоко се сјајно уклопио у групу. Има велику помоћ од Санога и Бена, који говоре француски. Радимо на игри, на уигравању, али његови квалитети за мене нису упитни. Одаду видим искључиво у везном реду и он само треба да настави да ради и тренира као сад, и заиста је будућност Црвене звезде. Он и Станковић су озбиљно појачали конкуренцију у везном реду."

"Ако буде интересантан играч на тржишту за Црвену звезду довешћемо га, а ако не, мислим да можемо у овом саставу да наставимо даље", рекао је Станковић.

Осврнуо се Станковић и на дешавања у Милану, који је Звездин противник у оквиру шеснаестине финала Лиге Европе.

"Видим да раде на довођењу играча, помиње се Манџукић, који је у годинама, али је свакако физички спреман. Видећемо како ће се уклопити у њихову игру, да ли је дошао као стартер или резерва Ибрахимовићу, али имамо времена до тада", закључио је Станковић.

Црвено-бели се у понедељак враћају са Кипра, а после тога иду на другу фазу припрема у Турску.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво