Читај ми!

Мијаиловић: Савићевићу је место на Маракани против Милана

Председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић изјавио је да је Дејану Савићевићу, као легенди клуба, место на Маракани на утакмици против Милана и да позив који је упутио директор Звездан Терзић свакако важи и даље, јер је битан однос према клубу, а не појединцима. Утакмица шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и Милана играће се 18. фебруара.

"Црвена звезда је јединствен колектив. У Црвеној звезди је сваки човек одговоран за оно што ради. Тај позив, ако га је упутио Звездан Терзић као директор, упутио га је истовремено и председник клуба. Не бих ништа додавао нити одузимао, јер тај позив не може бити нешто на чему ће се Звезда диференцирати", изјавио је Мијаиловић за Спутњик.

Како наводи председник црвено-белих, Терзић је рекао нешто изузетно битно, а то је да је Савићевић један од играча који су обележили један период клуба и који је заслужан за фантастичне резултате и њему је, самим тим, место на стадиону "Рајко Митић" у утакмици с Миланом, у коме је Савићевић играо по одаску из Звезде.

"С тог становишта, сви људи, фудбалери, који су припадали историји Црвене звезде и који воле Звезду, укључујући и Деју, треба да имају однос према Звезди, а не према појединцима", наводи Мијаиловић.

На питање да ли мисли да ће се Савићевић појавити на трибинама највећег српског стадиона у окршају са Миланом, Мијаиловић је кратко одговорио, пребацивши лоптицу у поље црногорског аса.

"То је његов избор", поручио је први човек црвено-белих.

Утакмица шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и Милана игра се 18. фебруара.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво