Читај ми!

Пантелић: Србија жели Пиксија за селектора, чекамо одговор

Као неко ко је добио мандат од Извршног одбора ФСС да предложи селектора, а иза свега стојим својим именом и презименом, желим да истакнем да фудбалска Србија, од севера до југа, жели Драгана Стојковића за селектора, изјавио је заменик председника ФСС Марко Пантелић поводом спекулација у медијима на тему избора селектора А репрезентације.

Раније данас, поједини медији су објавили да је Саво Милошевић "виђен" као нови селектор.

"Са Пиксијем су обављени разговори и није спорна његова жеља, али мора о свему да размисли јер познато је да има обавезе у Кини. И то је једина истина када се ради о избору селектора националног тима. Драган Стојковић је био и остао наш први избор, разговарали смо отворено и сви бисмо били срећни када би се прихватио селекторског посла", рекао је Пантелић Танјугу.

Не желим ни грам сумње у нашу искрену жељу да поверимо ову одговорну функцију легенди српског и југословенског фудбала, подвукао је Пантелић.

"Очекујемо наредних дана Стојковићев одговор, надамо се позитиван, и то је једини разлог зашто још нисмо изабрали новог селектора. Савез, значи, није споран, Србија хоће Пиксија, одлука је само на Пиксију. Све би, дакле, требало да буде познато у наредних неколико дана, јер искрено више немамо времена да чекамо и мора ускоро да се изађе са дефинитивним предлогом пред ИО ФСС", истакао је Пантелић.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво