Читај ми!

Мијаиловић: Звезда је једна велика и моћна породица

У овако турбулентном времену наша породица је показала снагу, очували смо институцију чланства и успели да дођемо до готово 23.000 чланова, поручио је председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић у писму звездашима и члановима клуба.

"Породица је нуклеус сваког друштва и без ње нема ни стабилности ни опстанка. Значај породице посебно долази до изражаја у тешким временима каква је била ова 2020. година.

Звезда је једна велика и моћна породица. Клуб је успео да се одржи и да постигне велике спортске резултате у овако турбулентном времену иако нисмо могли да рачунамо на бројне приходе. Много битније, нисмо могли да рачунамо на подршку наших верних навијача, на ту огромну звездашку породицу", рекао је Мијаиловић у писму објављеном на клупском сајту.

Како каже, управо у таквим временима, та породица је показала снагу.

"Очували смо институцију чланства и успели да дођемо до готово 23.000 чланова. Тужна је чињеница да нисмо могли да се реванширамо верним навијачима Црвене звезде тиме што би са трибина заједно уживали у сјајним играма током јесени у Лиги Европе и новом пласирању у пролећну фазу УЕФА такмичења. Због тога желим да вам се најискреније и од срца захвалим на подршци коју смо све време осећали, иако сте сви ви појединачно имали великих брига у свом приватном животу", рекао је он.

Мијаиловић је додао да је циљ је да достигну број од 50.000 активних чланова.

"Можда то делује нереално у овом тренутку, али у складу са реномеом, величином клуба и свим оним што смо постизали током претходних година имамо за право да сада постављамо највише могуће циљеве. Сигуран сам да можемо да их остваримо на идентичан начин на који су и фудбалери, на терену, постизали феноменалне резултате: непрестаном борбом и љубављу према црвено-белом дресу", рекао је Мијаиловић и додао:

"Поносни смо на сваког члана који је са нама пролазио и лепе и тешке тренутке. Опет се показало да бити звездаш јесте један од најлепших осећаја на свету. Драго ми је и што је сваки динар од чланства транспарентно отишао у звездину Фондацију која за циљ има да помогне развоју Клуба, а посебно Омладинској школи и ветеранима".

Он је истакао да је због свега наведеног важно да сваки звездаш буде уз свој клуб и постане његов члан.

"Фудбалски клуб Црвена звезда жели да настави зацртаним путем, да ојача институцију чланства и да покаже да ће из оваквих времена изаћи још стабилнији. Звезда увек мисли на своју публику, на своје верне навијаче и трудиће се да им се одужи на прави начин.

Овом приликом вас позивам да останете уз свој Клуб и да у свом окружењу, личним примером и оним што је, на наше задовољство, урадио наш тим ове јесени, покушате заједно са нама да увећате ову огромну Звездину породицу која ће Клуб чинити још јачим и успешнијим", закључио је Мијаловић.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво