Читај ми!

Рамадани не преузима шабачку Мачву

Градоначелник Шапца Александар Пајић демантовао је информације да ће Фали Рамадани преузети шабачки фудбалски клуб Мачва, које су пренели поједини београдски медији.

Како се наводи у саопштењу градоначелника Шапца, које је достављено медијима, овакве дезинформације и непроверене вести могу да произведу огромну штету клубу са традицијом, наруше његов углед стицан дуже од једног века, али и произведу несагледиве последице.

"Све што је наведено апсолутно је нетачно. Представници града Шапца, нити воде, нити су водили преговоре са Фалијем Рамаданијем, као ни његовим сарадницима. Шабачки клуба са традицијом град ће снажно подржати, привредници овог града и сви Шапчани коју су емотивно везани за њега и неће дозволити да о његовој судбини одлучују компромитовани менаџери са сумњивом репутацијом. Изношење оваквих дезинформација наноси штету граду Шапцу и Републици Србији", рекао је Пајић.

Како се истиче, "не желећи да се улази у разлоге због којих је текст објављен без поштовања принципа струке и изјава обе стране, градоначелник Пајић је је рекао да је Градска управа града Шапца отворена за све информације и изјаве око будућности ФК Мачва, те нема разлога да се новинари позивају на "добро упућене актере" већ на проверене изворе који не скривају информације од јавности".

Додаје се да је наводе о Рамаданијевом преузимању клуба демантовала и управа ФК Мачва.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво