Читај ми!

Терзић: Тошић велика жеља, потребан и као играч и као личност

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић, је на конференцији за медије потврдио да црвено-бели размишљају о повратку Душка Тошића у њихове редове. То је велика жеља целог тима и тренера Дејана Станковића.

Звездан Терзић је потврдио да је разговарао са Тошићем и да Звезди потребан играч таквих квалитета.

"Није тајна, Душко Тошић је наша велика жеља за јануарски прелазни рок, потребан нам је и као играч и као личност. Разговорао сам са Душком, недостају нам левоноги играчи, он нам је потребан и као играч и личност. Може да игра левог штопера и левог бека, у свакој формацији. Рекао сам му да не смемо да се такмичимо са Бешикташом када је плата у питању, већ да нам он треба овде. Да дође и да се спрема за нову функцију. То је велика жеља и тренера Дејана Станковића", рекао је Терзић на конференцији за медије.

Тошић је слободан играч, након што му је истекао уговор са кинеским Гванџуом Р.Ф, ускоро пуни 36 година, а први мандат у Звезди одиграо је од 2010. до 2012. године.

Током каријере, српски фудбалер играо је за ОФК Београд, Сошо, Вердер, Портсмут, Квинс Парк Ренџерс, Звезду, Бетис, Гернчлербилиги, Бешикташ и Гвангџу. 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво