Читај ми!

Милан Звезду памти по лепом, Дејан Станковић посебан мотив за росонере

Славна Маракана, како пишу италијански медији, дочекаће Милан 18. фебруара иако, како подвлаче, без публике што свакако одузима чар нарочито једном овако важном сусрету.

Црвена Звезда је са два Италијанима врло добро позната човека, Дејаном Станковићем и Дијегом Фалчинелијем, тим број један у српском шампионату.

Црвено-бели су освојили пет од последњих седам шампионата, три узастопно, а суочиће се са тимом Стефана Пиолија који је изјавио да ће бити узбудљиво вратити се у Београд, град који има велику важност у историји Милана.

"Црвено-црни Арига Сакија 1989. године победили су у осмини финала Црвена звезду, на утакмици која се играла два дана због велике магле на путу ка првом Купу Шампиона Берлусконијеве ере. Црвена звезда је одлично оформљен тим, број један у националном шампионату, али Милан може да игра против било кога тако да ово није за нас немогућа мисија", изјавио је Пиоли за медије на Апенинима.

Након утакмице у Београду 18. фебруара (18.55), тимови се састају седам дана касније у Милану, на стадиону "Ђузепе Меаца", познатији као "Сан Сиро".

За Милан изазови Лиге Европе падају баш у моменту дербија против Интера, а опет присуство Дејана Станковића, једног од омиљених играча нероазура, даје и утакмици са Црвеном Звездом укус дербија као и прошлости која је још увек присутна.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво