Читај ми!

Борјан, Гајић и Гобељић за РТС: Освојени бодови нису случајност

Фудбалери Црвене звезде Милан Борјан, Милан Гајић и Марко Гобељић изјавили су да 11 освојених бодова у групној фази Лиге Европе нису случајни, као и да желе да наставе са успесима.

Црвена звезда и Слован одиграли су нерешено 0:0 у последњем мечу групне фазе Лиге Европе.

 

"Када смо видели жреб, знали смо да нас чека тешка група, али смо се потајно надали, имали циљ, расли из меча у меч и освојили 11 бодова, што није случајност", рекао је Гајић након меча.

"Била је ово једна тврда утакмица, доста фаулова, што смо очекивали. Имали смо шансе, нисмо их искористили, али задовољни смо. Чекају нас обавезе у првенству и потом идемо на одмор", закључио је Звездин бек.

Капитен Црвене звезде Милан Борјан сустигао је рекорд Владимира Петровића "Пижона" по броју утакмица у европским такмичењима у црвено-белом дресу.

"Невероватна групна фаза, одиграли смо феномелано, данас је било тешко, са доста фаулова, али одиграли смо мушки, честитао бих мојим момцима, саиграчима, свака им част, само да наставимо овако", рекао је Борјан.

"Велика је част бити раме уз раме са легедном, желео бих да се захвалим Црвеној звезди, навијачима, управи, саиграчима, стручном штабу, свима у клубу. Да завршимо обавезе у првенству и да одемо на одмор. Што се тиче нокаут фазе, кога год да извучемо, урадићемо све што можемо да прођемо даље", закључио је Борјан.

"Био је ово веома тежак меч, обезведили смо пролеће у Европи, чиме су сви задовољни. Има интересантних ривала, али ко год да дође, чекамо тај дан да направимо још већи успех", закључио је Марко Гобељић.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво