Читај ми!

Звезда гост Слована у последњем колу групне фазе

Фудбалери Црвене звезде гости су Слована из Либереца у последњем шестом колу групне фазе Лиге Европе. Утакмица групе Л почиње у 21.00 уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

У првом мечу са Слованом играном у Београду, црвено-бели су убедљиво славили са 5:1, тренер Црвене звезде Дејан Станковић најавио је да ће његов тим јуришати и на нову победу.

Фудбалери Црвене звезде већ су обезбедили учешће у шеснаестини финала овогодишње Лиге Европе па вечерашња утакмица нема велики резултатски значај али ће црвено-бели играти за нове бодове који би и тиму и српском фудбалу могли донети напредак на Уефиним ранг листама.

У групи Л Хофенхајм је обезбедио пролаз у нокаут фазу са прве позиције. Немци су сакупили 13 бодова, док је Црвена звезда сигурно друга са 10 поена, Слован је на трећем месту са 6 бодова, а Гент је последњи без иједног бода.

Утакмица Слована и Црвене звезде у Либерецу почиње у 21.00 уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво