Читај ми!

Нађ: Србија може директно у Катар, Кокеза урадио много

Некадашњи репрезентативац и фудбалер Партизана Алберт Нађ изјавио је да је Србији место на Светском пренству у Катару и нагласио да је председник Савеза Славиша Кокеза урадио много на плану инфрастуркутре за српски фудбал.

"Не видим зашто се наша репрезентација не би борила за прво место у групи и директан пласман на Мундијал. Вечито се задовољавамо малим стварима, тако је било и са оном чувеном генерацијом из деведестих, имали смо Деју, Миху, Пеђу, Пиксија, Јокана, Ђуку, па смо опет отишли на Светско првенство преко баража", рекао је Нађ за Блиц.

Сви говоре о Португалу као апсолутном фавориту, а ја бих подсетио да са њима често одмеравамо снаге у последње време и нисам видео да су нас у некој утакмици толико надиграли, додао је Нађ.

"Увек је било неизвесно и напето. Битно је само да будемо максимално концентрисани и да сваку утакмицу у квалификацијама схватимо као пресудну на путу за Катар. Биће то врло занимљива група".

Он је тренутно тренер Телеоптика и каже да је пријатно изненађен квалитетом терена на стадионима у Српској лиги.

"Све је то заслуга људи који седе у руководству Фудбалског савеза Србије. Откад је Славиша Кокеза на челу кровне организације, урађено је заиста много на плану инфраструктуре на територији целе земље. Ту мислим и на Београд и на Војводину, исто тако источни и западни регион.Наравно, увек може боље. На нама је да свим снагама и сви заједно учинимо све што можемо да српски фудбал настави да напредује и да се развија у позитивном смеру", каже Нађ.

Додаје да сада из ове тренерске перспективе потпуно другачије посматра ствари када је реч о арбитрима и спорним ситуацијама.

"Док сам био играч, размишљао сам само у једном смеру. Сада видим да ни судијама није лако. Гледаш са стране и схватиш да је неке ситуације врло тешко проценити и у делићу секунде донети праву одлуку, а тренери по навици кукају да су оштећени", истакао је између осталог Нађ.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво