Читај ми!

Станојевић: Требало је да буде 0:0, Ђорђевић: Жал за бодом

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је да његова екипа можда није заслужила сва три бода против Чукаричког, али да је показала карактер и добру игру. Шеф струке тима са Бановог брда Душан Ђорђевић, рекао је да остаје жал што његов тим није освојио бод на гостовању у Хумској.

Црно-бели су победили Чукарички у 17. колу Суперлиге, а стрелац јединог гола био је млади Никола Штулић у 86. минуту након асистенције Сејдубе Суме.

"Мислио сам да је 0:0 требало да буде резултат, али дали смо гол. Тешко је било играти друго полувреме уз ветар, као што је њима било тешко прво. Презадовољан сам. Драго ми је да је Штулић дао гол. Морам да будем задовољан. Можда нисмо заслужили да победимо, али смо показали карактер и добро смо играли", били су први утисци Станојевића након меча.

Тренер Чукаричког Душан Ђорђевић каже да је његов тим имао прилика да угрози гол Партизана и да остаје жал што на крају нису успели да сачувају своју мрежу.

"Свака част Салету (Станојевићу прим. аут) на искрености. Имали смо неколико ситуација из којих смо могли да их угрозимо. Нисмо то искористили и онда је на крају бљесак играча као што је Сума, који је одлучио победника ове утакмице. Жалимо за приликама и за једним бодом и што нисмо издржали да не примимо гол", рекао је Ђорђевић.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво