Читај ми!

Ђорђевић: Надам се да ћемо пружити жесток отпор Партизану

Тренер Чукаричког Душан Ђорђевић је рекао да квалитетне екипе као што је Партизан немају много милости, ако им дозволите ситуације које могу да претворе у шансу или гол, али је истакао да његов тим има изузетне квалитете и нада се да ће пружити жесток отпор. У дербију 17. кола Суперлиге Србије Чукарички је у суботу од 16.00 гост код Партизана у Хумској.

Душан Ђорђевић је уочи гостовања у Хумској у истакао да очекује већи отпор свог тима него у финишу прошле сезоне, када је Партизан убедљиво победио са 4:1.

"Имамо искуства управо из те утакмице, у екипи имамо играче који су много пута наступали у дуелима против Партизана или Црвене звезде. Циљ је да покажемо да поседујемо озбиљан квалитет и организацију у игру, волео бих да утакмица буде занимљива за гледање и жестока у сваком погледу", рекао је Ђорђевић.

Оба тима су у доброј форми, Партизан је у серији од пет узастопних победа, а "брђани" не знају за пораз на седам мечева и Ђорђевић верује да ће његов тим наставити успешну серију.

"Ако не рачунамо Куп, у којем нисмо изгубили, али смо елиминисани, малерозно је спомињати пред Партизан нашу серију. Свакако смо се стабилизовали, на неким утакмицама где смо одиграли нерешено заиста смо били ближи победама од противника, али не смемо на томе да станемо. Сваки дан причам са играчима да мора још боље. Далеко од тога да ми претимо Партизану, али као екипа растемо и имамо још простора да напредујемо. Сигуран сам и ја у то, али и играчи са којима радим", нагласио је Ђорђевић.

Утакмица између Партизана и Чукаричког игра се од 16 сати у суботу.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво