Читај ми!

Звезда против Хофенхајма за оверу европског пролећа (18.55, РТС 1)

Фудбалери Црвене звезде играју вечерас у Београду меч петог кола групе Л Лиге Европе против немачког Хофенхајма који им и математички може донети европско пролеће. Почетак је у 18.55, а директан пренос на Првом програму РТС-а.

Српски шампион је у претходном колу у Белгији надиграо Гент са 2:0 и дошао веома близу нокаут фазе најмасоввнијег евро такмичења.

Да би то и математички обезбедили, играчима Дејана Станковића биће потребан бод, док их евентуална победа укљуује и у трку за прво место у групи управо са вечерашњим ривалом.

То ће ипак бити знатно тежи задатак с обзиром да су Немци славили у првом дуелу са 2:0.

"Ја сам реалиста. Ако треба да добијеш 3:0, мора да се ризикује, да се много отвори, свакако идемо на победу, из организоване игре. Фудбал је чудна игра, никад не знаш како ће да се намести. Битно је да будемо компактни, да приступ 11 момака и оних са клупе буде стопостотан, а онда полако, минут по минут", рекао је Станковић у најави меча. 

Као и пред пут у Гент прошле седмице, и овога пута Црвена звезда има пуно проблема са саставом тима. Сигурно неће играти Катаи, Иванић и Родић.

"Не желим да то буде алиби, већ ћемо гледати да будемо још јачи на терену. Не прија када се изненада нешто деси, поготово пред овако важну утакмицу, али сигуран сам да ћемо извући максимум. Покушаћемо то да надоместимо лепом организацијом. Не бих делио екипу на стартере и остале јер су сви битни", јасан је Станковић.

Директан пренос меча са стадиона ”Рајко Митић” је у 18.55 на РТС 1, док текстуални коментар можете читати на нашем порталу.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво