Читај ми!

Станковић пред Хофенхајм: Поново имамо потешкоће, али и поново идемо на победу

Тренер српског шампиона Црвене звезде Дејан Станковић рекао је уочи меча са Хофенхајмом у Лиги Европе да поново има проблеме са повредама и одсуством играча, али да и поред тога његов тим жели победу у том мечу петог кола.

Ситуација није пријатна, опет смо у дефициту са играчима, чека се резултат теста на коронвирус за Алексу Вукановића, вероватно ћемо имати још неког позитивног, рекао је Станковић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Он је у разговору са новинарима пред утакмицу против Хофенхајма у Лиги Европе рекао да сигурно не може да рачуна на Александра Катаија, Мирка Иванића, који је и у Белгији играо повређен, као ни на тек опорављеног Милана Родића, док је наступ Марка Гобељића и даље неизвестан.

"Не желим да то буде алиби, већ ћемо гледати да будемо још јачи на терену. Не прија када се изненада нешто деси, поготово пред овако важну утакмицу, али сигуран сам да ћемо извући максимум. Покушаћемо то да надоместимо лепом организацијом. Не бих делио екипу на стартере и остале јер су сви битни", јасан је Станковић.

Најтрофејнији српски клуб би убедљивом победом могао и на прво место у групи Л.

"Не знам шта да кажем, ја сам реалиста. Ако треба да добијеш 3:0, мора да се ризикује, да се много отвори, свакако идемо на победу, из организоване игре. Фудбал је чудна игра, никад не знаш како ће да се намести. Битно је да будемо компактни, да приступ 11 момака и оних са клупе буде стопостотан, а онда полако, минут по минут", истиче стратег црвено-белих.

Станковић је додао да је питање у каквом ће саставу доћи и Хофенхајм.

"Играмо против доминантне екипе у нашој групи, резултати то говоре, можда они у Бундеслиги имају мало проблема, али то није мерило за сутра. Видећемо с каквим тимом ће доћи, да ли ће калкулисати јер је и њима Бундеслига важна", поручио је Станковић.

Утакмица 5. кола Л групе Лиге Европе између Црвене звезде и Хофенхајма игра се у четвртак од 18.55 на стадиону "Рајко Митић", уз пренос на РТС-у.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво