Читај ми!

Звездини ”резервисти” лако са Радом

Фудбалери српског шампиона и лидер Суперлиге Србије, Црвене звезде убедиво су, са 3:0 савладали екипу Рада, у мечу 16. рунде најјаче српске лиге.

Навалу Звезде на овом мечу предводили су играчи који су играли мање у последње време и који своју шансу у овом делу сезоне чакају са клупе.

Они су данашњу шансу и те како искористили, а сва тројица најофанзивнијих тресла су мрежу ”грађевинара”.

Прво је то у 17. минуту урадио Милан Павков, који је уштоповао лопту између два играча Рада (чини се руком), а онда је по земљи послао иза леђа Кахримана.

Налете црвено-белих голом у финишу првог дела крунише и коначно здрави Ричмонд Боаћи, и то на сјајну асистенцију Спиридоновића са десног бока.

Исти тандем приредио је и трећи гол, с тим што су улоге биле замењене.

Боаћи је асистирао Спиридоновићу, а он после једног дриблинга у казненом простору ривала у 59. минуту постигао гол и испоставиће се, поставио коначан резултат меча на највећем српском стадиону.

До краја меча виђена је и статива младог нападача Марка Лазетића, који је дебитовао за најтрофејнији српски клуб у 16. години. 

Звезда и после овог кола и 44. освојеног бода остаје усамљена на првом месту, док је Рад после новог пораза на 18. месту.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво