Читај ми!

Сабо: Можемо да изненадимо Партизан

Тренер фудбалера ТСЦ-а Золтан Сабо сматра Партизан фаворитом у дуелу 16. кола Суперлиге, али и да ће његов тим покушати да направи изненађење. ТСЦ у недељу од 17 сати у Сенти дочекује београдске црно-беле.

У својеврсном дербију у Сенти састају се тимови који у последње време не збају за пораз, ТСЦ је у серији од три, а црно-бели од четири узастопна тријумфа, а упркос домаћем терену тренер Золтан Сабо сматра црно-беле за фаворите.

"Верујем у своју екипу и мислим да можемо да изненадимо фаворизовани Партизан. Биће свакако тешко. Партизан је скуп одличних играча, имају одличног тренера и у позитивном су низу. Ми се, ипак, не плашимо, испрсићемо се и видећемо колико ћемо успети да постигнемо", рекао је Сабо.

Нападач Ненад Лукић истакао је да ће то бити веома тешка утакмица.

"Они у последње време примају веома мало голова, а ми са друге стране играмо нападачки фудбал и трудићемо се да постигнемо један гол више. Надам се да ћемо бити на добром нивоу јер у неким претходним утакмицама и када смо добро играли нисмо постизали голове, промашивали смо велике шансе", рекао је Лукић.

Голман Ненад Филиповић такође је оценио да је Партизан фаворит, али је навео да верује у екипу ТСЦ и да може да се супротстави „црно-белима".

"Све је на нама, добра је атмосфера у екипи, надам се једној доброј утакмици и да ћемо показати игру која нас је красила до сада. У том случају верујем да резултат неће изостати", рекао је Филиповић.

ТСЦ после 15 одиграних утакмица држи девето место на табели са 21 освојеним бодом из 6 победа, 3 ремија и 6 пораза, док је Партизан тренутно други са 32 бода из 10 победа, два ремија и три пораза.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво