Читај ми!

Жигић: Промене нису потребне, сви су радили добар посао

Некадашњи репрезентативац а садашњи члан стручног штаба Никола Жигић изјавио је да нема никакву сумњу да су у протеклом периоду сви у Фудбалском савезу Србије радили добар посао и да промене нису потребне. Истакао је да је континуитет важан фактор у сваком раду.

Никола Жигић је поручио да је сигурно да никоме није било свеједно због пораза и неуспеха против Шкотске, али и да се мора кренути даље.

"Од 2004. године био сам репрезентативац, играо за државни тим осам година, прошао сам много тога. Онда сам се недавно вратио да радим у стручном штабу А тима што је за мене била посебна част и привилегија. Као неко ко је дуго ту одговорно тврдим да се Савез увек трудио да играчи имају фантастичне услове", рекао је Жигић.

Пораз од Шкотске је један од најтежих тренутака у његовој спортској каријери, навео је бивши голгетер Црвене звезде, који је за репрезентацију одиграо 57 утакмица и постигао 20 голова.

"То је тако у фудбалу. Пенали су рулет у којем су овог пута Шкоти имали више среће. После утакмице дуго нисмо могли да верујемо да смо ипак изгубили. Али и то је спорт. Као што прихватамо победе и успехе, тако морамо да будемо јаки и у ситуацијама кад је најтеже", истакао је Жигић.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво